Špinění před menstruací

Vážený pane doktore, vysvětlím Vám svou situaci. Z důvodu intermenstručního krvácení jsem se po sedmi letech rozhodla vysadit antikoncepci. Zhruba před dvěmi měsíci jsme spolu s partnerem měli nehodu, a proto jsem byla nucena užít Postinor. Od té doby mne před každou menstruací trápí týdenní špinění až lehké krvácení, které posléze přejde v menstruaci. Veškerá vyšetření u gynekologa proběhla v pořádku. Jedná se o rozhození hormonální hladiny v důsledku silných hormonů, popřípadě, myslíte, že se mi cyklus po čase správí a špinění zmizí? Mám obavy, neboť na Internetu se objevuje celá řada článků, která hovoří o čpatně funkci žlutého tělíska a jiných problémů, které způsobují neplodnost. Doufám, že se nejedná o tento případ. Předem děkuji za Vaši pomoc a odpověď. S pozdravem

Odpověď odborníka:

Postinor po 2 měsících již na cyklus nemá vliv, nemyslete hned na neplodnost, bude to pravděpodobně jen porucha 2 fáze cyklu,která je dobře napravitelná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: