Špinění před menstruací

Mám dotaz. Za 11 dní mám dostat menstruaci a dnes jsem začala špinit, jen tak trochu. Co to může znamenat? Před 2 týdny jsem užila Postinor přesně podle návodu. Může to znamenat těhotenství, když mám i citlivější bradavky? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Spíš to bude důsledek Postinoru, často se stává,že dojde ke špinění. Test si udělejte pro jistotu až v době menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Špinění před menstruaci | Od: Hana Filipská | 20.4.2017 22:03
Minulý pátek při sexu sem začala
slabě krvácet. Spinim od té doby a
menstruaci bych měla dostat až další
pátek. Myslela jsem si, že je to jen
hormonální změna ale začíná mě to
děsit. Nevím co se se mnou děje
prosím poraďte. Dekuji
reagovat
re:Špinění před menstruaci | Od: uLékaře.cz | 1.5.2017 10:30
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: