Špineni pri antikoncepci

Dobry den,chci se zeptat jestli je normalni abych po 8 mesicich brani antikoncepce Mywy mela menstruaci 5 dni a pak cely mesic spinila uz se mi to stalo podruhe jinak mam menstruaci 5-7 dni. Zvyka si jeste telo na antikoncepci nebo by to mohl byt nejaky zdravotni problem. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Normální to zcela jistě není byla by na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: