Špinění při antikoncepci

Dobrý den, při užívání antikoncepce trpím špiněním přetrvávacím cca 7 dní z cyklu. Dle Vašeho názoru je toto způsobem hormonální dysbalancí. Je tedy možné, že mi nebude vyhovovat žádná antikoncepce, či jak hormonální dysbalanci řešit? Jde nějakým způsobem zjistit, taká dávka hormonů je v mém případě potřeba?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jitko! Neodpovídal jsem osobně na Váš předchozí dotaz, nevím proto, zda je špinění nad rámec menstruace nebo v jejím časovém rámci. Je možné, že jiná značka hormonální kontracepce (HAK) Vaše potíže zmírní či odstraní, ale je i možné, že tomu tak nebude. Jaká dávka hormonů je potřeba je obtížné zjistit, obvykle postupujeme cestou experimentu s různými preparáty HAK. Můžete zkusit i jinou metodu antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: