Špinění při braní ha jangee

Já jsem ale poslední týden pohlavní styk neměla, takže kvůli tomuto špinit nemohu. Omlouvám se, že Vám píši znova, ale antikoncepci beru vždy ve stejný čas (mám budík na telefonu), jediné léky, které beru jsou laktobacily. Důvod pro Vám píši znova je ten, že mě zajímá, jestli antikoncepce funguje a mohu se na ní spolehnout a mít nechráněný pohl. styk, když takhle špiním?Nebo když beru HA a špiním, tak je účinek antikoncepce oslaben?Děkuji moc!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chráněná jste. Není důvod, abyste nebyla chráněná, pokud berete antikoncepci pravidelně. Špinění neoslabuje antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: