Špinění při ha

Dobrý den už dříve jsem brala antikoncepci Lunafem i bez vynechání pauzy bez problémů ale teď ji beru znovu a po 3 měsíčním užívání a navázání dvou platíček po sobě( jsem v užívání 9 pilulky ) se dostavilo silné špinění a bolest břicha...co to může prosím znamenat?... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Špinění se při kontinuálním užívaní může vyskytnout,ale bolest k tomu nepatří, každá bolest břicha má být vyšetřena, navštivte raději gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: