Špinění při hormonální antikoncepci

Dobrý den, mám teď trochu obavy. Druhý týden teď beru HA. Při prvním platíčku jsem špinila tak patnáct dní během platíčka. Když jsem jí dobrala, tak menstruace se nedostavila, ale to jsem dávala za následek tak dlouhému špinění. Předevčírem jsem dobrala 2. platíčko, menstruace se včera dostavila ale je strašně slabá, jako kdyby už končila. spíš takové špinění. Během druhého platíčka jsem měla nechráněný sex a mám teď docela obavy. Mohu si eště teď při špinění dělat těhotenský test? Díky moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže užíváte antikoncepci jak máte bez vynechání,nemusíte mít obavy, těhotenský test pro uklidnění až cca 10dnů po poslední tabletě z minulého cyklu,ale další cyklus nasaďte, jak máte!

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bílý jogurt: zatočí s průjmem i vaginální infekcí
Články: Bílý jogurt: zatočí s průjmem i vaginální infekcí
Exotická jídla na dovolené...
Slezina
Články: Slezina
Slezina je orgánem s mnoha...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: