Špinění při nové antikoncepci

Rok jsem užívala antikoncepci Minerva, ale má gynekoložka mi doporučila antikoncepci změnit. Dala mi plato na ozkoušení antikoncepce Clormetin, ale zhruba po 10 dnech užívání jsem začala špinit. Nevím, zda mám požádat o antikoncepci jinou nebo přečkat, než špinění skončí. Pamatuji si, že když jsem začala užívat Minervu, také jsem zhruba první dva měsíce slabě špinila, ale poté bylo vše v pořádku. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Určitě pokračujte v užívání dále i přes špinění. Běžně se uvádí, že první 3 měsíce užívání nově nasazené antikoncepce se tyto komplikace mohou objevit.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: