Špinění při snaze o otěhotnění

Uz pul roku neberu antikoncepci, protoze chceme miminko. Pred tydnem jsem byla u gynekologa a ten mi rekl, ze budu mit druhy den ovulaci. Hned jsme toho s manzelem vyuzili, ale par dni po nechranenem styku jsem zacala spinit. Trva to uz 3-4 dny. Vsechna vysetreni u dokrtora byla v poradku. Muzu byt tehotna? Dekuji Tereza

Odpověď odborníka:

Hezký den Terezo, samozřejmě těhotná být můžete, ale na druhou stranu špinění po dobu 3-4 dnů nebývá brzkým příznakem těhotenství. Teoreticky by se mohlo jednat o tzv. implantační krvácení, někdy ženy pozorují krátké zakrvácení přesně ve chvíli, kdy se oplodněné vajíčko uhnízdí do děložní sliznice. Zkuste si udělat těhotenský test, bude-li špinění pokračovat, konzultujte s Vašim gynekologem. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Klíšťová encefalitida: Česko vede v počtu nemocných
Články: Klíšťová encefalitida: Česko vede v počtu nemocných
Onemocnění klíšťovou...
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
Po bypassu nemusíte abstinovat
Články: Po bypassu nemusíte abstinovat
Mnozí kuřáci se po operační...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Holčička, nebo chlapeček? Opravdu (ne)lze pohlaví ovlivnit?
Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Články: Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Potíže s cévami jsou dnes...
Kouříte v těhotenství? Ničíte dítěti psychiku
Články: Kouříte v těhotenství? Ničíte dítěti psychiku
Přesně na to přišli finští...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: