Špinění - stálá ochrana?

Dobrý den, právě jsem změnila svou antikoncepci a došlo ke špinění mimo cyklus, a tak bych se ráda zeptala, zda nebyla narušena ochrana před otěhotněním např. z důvodu nízké hladiny hormonů...?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste někdy neopomněla užít tabletku, tedy užíváte antikoncepci pravidelně, nezvracela jste nebo neměla průjem, zcela jistě nedošlo ke snížení hladiny hormonů a tedy antikoncepce funguje tak jak má i přes špinění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: