Špinění uprostřed cyklu

Dobrý den, je mi 27 let, a asi před pěti dny jsem začala špinit, ačkoli menstruaci bych měla mít až za asi dva týdny. Žádné pálení nebo svědění ani bolest břicha nepociťuji. Nikdy jsem moc pravidelnou menstruaci neměla, což mí lékaři vždy řešili antikoncepcí... Tu jsem se však asi po osmi letech rozhodla vysadit, zhruba půl roku bylo vše v pořádku, ale teď se začínám bát, že si o pravidelném cyklu můžu nechat zdát. Šla bych k doktorovi, ale má dovolenou a ani nevím, jestli mě v takové situaci může vyšetřit. Těhotná nejsem...myslím, že po tom všem se toho vůbec bát nemusím :-) Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vyšetření bude potřeba, je možné i při špinění,bude se jednat pravděpodobně o hormonální poruchu a tak také jediná cesta jak ji odstranit bude hormonální léčba, ať již antikoncepcí nebo jiným způsobem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: