Špinění v 6. týdnu těhotenství

Mám dotaz jsem v šestém týdnu těhotenství je to mé druhé, mám však výtok který je čirý s trochou hnšdého špinšní kapka ráno kapka večer je to již dva dny, můj gynekolog říkal že má těd dovolenou pokud by to bylo s krví at jedu do nemocnice mě jinak nic není ani břicho mě nebolí jen trosku vaječník málo, jedná se o potrat? při prvním dítěti normální a dobré tehotenství i porod jakou mám tedy šanci na potrat????díky za odpověd na kontrolu jdu až 8.8.

Odpověď odborníka:

Martino, drobné špinění v prvním trimestru těhotenství není nic neobvyklého a pokud nemáte jiné potíže a nekrvácíte, tak se nejedná o známky potratu. Tak, jak Vám radí Váš gynekolog, pokud by jste začala krvácet nebo se objevila bolest břicha, tak by bylo vhodné akutní vyšetření gynekologem v nemocnici, v případě jen drobného špinění můžete být klidná a vyčkejte kontroly u Vašeho gynekologa. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x