Špinění v graviditě

Dobry den, dnes jsem byla u sveho gynekologa s tim, že lehce posledni dva dny spinim. Jsem v uplnym zacatku tehotenstvi, 17.8. mi vysel slabe pozitivni test. Doktor mi oznamil ze kdyz spinim takhle brzo, nevesti to nic dobreho, pravdepodobne samovolny potrat, vic se uvidi pristi tyden...klidovy rezim pry nema smysl, ten to pry nezachrani...takze jsem odchazela dost vydesena a nestastna, ptotoze na miminko dlouho cekame. Zajima me tedy jeste nazor nekoho dalsiho, jestli mam opravdu pocitat s tim nejhorsim, kdyz spineni je opravdu slabe, ne cely den v kuse, v noci vubec a bolesti take zadne...Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Není možno dělat prognózu v teprve počínající graviditě někdy může dojít ke špinění i při nidaci plodového vejce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x