Špinění v polovině cyklu po vysazení ha

Dobrý den,od konce listopadu již neberu HA (Minerva),protože se snažíme s manželem o miminko.První menstruace po vysazení přišla s týdenním zpožděním,u té další a teď jsem ale v půlce cyklu začala špinit.Je to normální?Špinila jsem asi 3 dny a menstruace pak přišla normálně v termínu.A tento měsíc se to opakuje,teď druhý den špiním,menstruaci bych měla dostat 15.2...Při prvním těhotenství (dcera má dva roky) jsem myslím takové problémy neměla..Mohlo by jít o předčasnou menstruaci?Ale o 2 týdny dřív?Nebo by mohlo už jít o těhotenství?Zatím jsem si test nedělala,k lékaři se taky teprve chystám..Děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat o špinění v souvislosti s ovulací, ale příčiny mohou být i jiné. Nelze vyloučit ani těhotenství.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: