Špinění v těhotenství

Dobrý den,mám za sebou 2 zamlklé těhotenství v 6 a 7tt.Nyní jsem v 6tt-poprvé jsem špinila ve 4tt a teď opět po ultratvukovem vyšetření již třetí den,napřed krvavý hlen,teď hnědý.Mám genovou mutaci a zvýšenou srážlivost krve.Beru utrogestan,prednison,anopirin,askorutin a kys.listovou.Dodržuji klidový režim.I přes to vše stále špiním a občas mě pobolívá v podbříšku.Mám za sebou spoustu vyšetření,ale na důvod proč potrácim nepřišli.Je možné abych i přez opakované špinění donosila zdravé dítě?

Odpověď odborníka:

Je řada těhotenství kde na počátku bylo špinění ale poté se gravidita vyvíjela normálně,máte nasazenou adekvátní léčbu,vice toho pro zdárný průběh nemůžete udělat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: