Špinění v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, Jsem na začátku těhotenství (5+2). Od termínu očekávané menstruace špiním, občas si dopoledne trochu zakrvácím, bolesti slabé, jako při menstruaci. Hcg 130, po čtyřech dnech Hcg 666. OG mi řekla, že mám čekat na měsíčky, že plod nebude v pořádku. Včera jsem byla na pohotovosti kvůli krvácení jasnou krvi. Dostala jsem Agolutin a Ascorutin, plod stále v děloze, ale i spolu s hematomem. Chci se zeptat, jestli stoji za to bojovat o zachování těhotenství nebo ne... jestli je pravda, že plod nebude v pořádku a zda potíže ustanou nebo mě budou provázet celým těhotenstvím. Jsem z toho stresu hrozne vycerpana. Těhotenství je víceméně vytoužené, jsem po císařském řezu a konizaci děložního cipku před šesti lety a UPT před 10 lety, doted se nám od našeho prvniho dítěte otěhotnět nepodařilo.

Odpověď odborníka:

Těžko předvídat,ale hladiny HCG jsou nízké,více než klid a daná terapie není možno udělat,rozhodující bude kontrolní HCG a sono s odstupem cca týdne až 10 dní, řada těhotenství s takovýmito obtížemi se dále vyvíjí normálně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x