Společné užívání léků broncho-vaxom a claritine

Dobrý den, užívám lék Broncho-Vaxom(nyní poslední dávku, zbývá mi 9 dní) a spustila se mi rýma, na kterou běžně v této době beru Claritine(mám chronický zánět vedlejších i horních dutin a navíc alergii na pyl, prach a roztoče). Chci se tedy zeptat, jestli lze tyto dva léky brát dohromady, aniž by se nějak ovlivňovaly nebo si navzájem rušily účinnost. Děkuji, Lucie.

Odpověď odborníka:

Tyto léky můžete užívat současně bez obav. Doporučuji vyvarovat se alergenům, dostatek tekutin.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: