Spolehlivost

Dobrý den. Od 17.6. jsem brala atb Ospen 1500,poslední jsem brala v pátek 5:00. Ten samý den ve 22:00 jsem brala první prášek antikoncepce a asi za hodinu jsem si musela vzit Fenistil tabletu(měla jsem alergickou reakci na atb). Je nějak ovlivněna účinnost antikoncepce? DĚKUJI

Odpověď odborníka:

dobrý den, ATB Ospen snižují účinnost antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: