Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, může ovlivnit kotvičník zemní spolehlivost antikoncepce?? Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Radka

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Výrobci udávají, že užívání kotvičníku na účinek jiných léčiv nemá vliv. Ovšem je třeba mít na mysli, že se jedná o výživový doplněk a nikoli o registrovaný lék, tvrzení výrobce tedy není podloženo většími studiemi a nepodléhá přísné kontrole.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: