Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je mi 17 let a už víc jak rok beru antikoncepci Diane 35. Za celou tu dobu jsem ani jednou nezapomněla vzít prášek. Ale chtěla bych se ujistit jestli je tato antikoncepce dost spolehlivá. Vzhledem k mému věku mám obavy. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, buďte bez obav, hormonální antikoncepce je jedna z nejspolehlivějších metod.pokud ji berete pravidelně, nemáte průjem či nezvracíte,účinnost je téměř 100%.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: