Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, 2 měsíce beru antikoncepci Diane 35. V sobotu sem dobrala platíčko a na 7 dní braní vynechávám. Brala jsem jí pravidelně každý den, ale občas sem si jí vzala o pár hodin dýl než jsem měla. Před 2 týdny jsme měli s přítelem styk s použitím kondomu. Menstruace se do teď nedostavila. Začínám mít strach jestli nejsem těhotná. Může se to stát? A jak velká je pravděpodobnost?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost těhotenství je minimální, spíše téměř nulová. Udělejte si pro jistotu test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: