Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, již přes 10 let užívám pravidelně antikoncepci Lindynette 20. Nikdy jsem antikoncepci moc nevěřila, tak jsem po příteli vyžadovala i přes antikoncepci velkou opatrnost. Tento víkend se však opatrnost vymknula z ruky a já mám velké obavy z otěhotnění. Antikoncepci beru pravidelně vždy v 21h, každé ráno ale trpím průjmy, což mě znepokojuje a říkám si, zda je i tak antikoncepce spolehlivá. Prosím o radu, za jak dlouho je možné si udělat těhotenský test a zda jeho provedení nevadí při užívání antikoncepce. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná s největší pravděpodobností nebudete. Test si udělejte v době,kdy se Vám opozdí menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: