Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz ohledně spolehlivosti antikoncepce. Vzala jsem si pillulku v 23hodin v pátek, v sobotu ráno, asi kolem půl osmé jsem měla lehký průjem, vzala jsem si pro jistotu endiaron a už bylo vše v pořádku. Asi ve 14hod (ten samý den) jsem měla PS s přítelem, chtěla jsem se zeptat, zda je antikoncepce účinná a zda nemohu otěhotnět. Hezký den a děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Myslím,že nemusíte mít obavy v tu dobu byla již tabletka dávno vstřebána. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: