Spolehlivost ha

Dobrý den, je nebezpečné, když se ejakulát z pochvy nedostane hned ven, ale až po delší době při pravidelném braní antikoncepce?? Ovlivnuje účinek množství a doba ejakulátu v pochvě/děloze?

Odpověď odborníka:

Pokud nedojte k chybě v užívání antikoncepce ke graviditě by dojít nemělo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: