Spolehlivost ha

dobrý den chci se zeptat na HA sunya. Beru ji pravidelně v 17hod..S max 30 minutovou odchylkou.a to jen výjimečně. Mohu se na ni spolehnout a beze strachu nechat partnera ejakulovat do mě bez přerušení? a druhý dotaz souvisí. Po ejakulaci do mě, mě tak 2-3 dny, bolí v podbříšku a občas mám něco jako výtok, Bez zápachu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano můžete, je to spolehlivá antikoncepce, buďte bez obav.Co se týče výtoku,byla by potřeba kultivace a mikrobní obraz poševní,zda není v pochvě zánět,který by vaše obtíže vysvětlil Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: