Spolehlivost ha po prasklé cystě

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda spontánní prasknutí cysty na vaječníku nenaruší spolehlivost HA (Bonadea) dalšího platíčka? Po prasknutí ještě cca. 5 den mírně krvácím- špiním, cysta nebyla naplněná krví, jednalo se o běžnou cystu, ale dočetla jsem se o určité hormonální nerovnováze po prasknutí. Proto by mne zajímalo, zda poté, co proběhne řádná sedmidenní pauza a nasadím další platíčko HA (beru již cca. 3 roky), bude antikoncepce plně funkční? Velmi děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy antikoncepce bude funkční. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x