Spolehlivost kondomu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je spolehlivost správně nasazeného kondomu? S přítelem jsem měla pohl. styk asi 3x v měsíci. Jsem si jistá že s kondomem bylo dobře zacházeno, ale menstruace se nyní nechce dostavit. Již týden se ne a ne dostavit. Rozhodla jsem se že jestli jí nedostanu po 2 týdnech, tak si koupím pár testů. Bojím se, že jsem těhotná. Pociťuji lehkou únavu a menší bolesti hlavy. Myslíte, že jsou to příznaky těhotenství? Ale jak by se to mohlo stát? Myslím, že je to nepravděpodobné. Kondomem jsme se chránili vždy a nikdy žádné problémy nebyly. Jaká je podle Vás pravděpodobnost otěhotnění? Mockrát Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spolehlivost kondomu je malá, zejména u mladého a nezkušeného páru. Těhotenský test si určitě zakupte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: