Spolehlivost negativního výsledku těhotensého testu

Dobrý den, Mám pravidelnou menstruaci a již několikrát jsem si dělala těhotenský test s negativním výsledkem, avšak kolem 7 tt. (potencionálního) jsem začala špinit, navštívila jsem gynekoložku (cca 8tt.) , která mi dělala ultrazvuk a řekla mi: "myslím si, že nejste těhotná", načež mi předepsala norethisteron, v jehož příbalovm letáku je uvedeno, že se nesmí užívat v těhotenství. Těhotenský test jsem si od té do by dělala ještě asi dvakrát s negativním výsledkem. V této chvíli bych byla již na počátku druhého trimestru. Jsou výsledky těhotenských testů po třetím měsíci stoprocentní? Mohu je tak brát? Zarazila mě odpově´d mé lékařky.... Děkuji

Odpověď odborníka:

Gravitesty jsou velmi spolehlivé, pokud byly 3 x negativní o graviditu se nejedná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x