Spolehlivost nt gynefix

Po 7-mi letech užívání HA Belara bych ráda hormony ze svého života vyřadila (nepůsobí mi problémy fyzické, ale psychycké, ale až po nuceném vysazení mi došlo, že s HA souvisí). Je mi 23 let a ještě jsem nerodila a prozatím to nějakých pár let určitě v plánu nemám. Zvažuji tělísko Gynofix, ale dost se bojím jeho nespolehlivosti, o které jsem se dočetla. Proto bych se Vás chtěla zeptat, jestli je šance zvýšit spolehlivost tím, že přítel nebude ejakulovat do mě, raději bych se co nejvíce pojistila, případně spojila i s kondomy, ale z toho tak nadšený není :) . Moc děkuji za odpověď, Míla

Odpověď odborníka:

Milá Mílo, žádná antikoncepce není stoprocentní, ani hormonální, vždy je riziko selhání. Jak tbl. tak tělíska jsou spolehlivé, riziko selhání je minimální- nebál bych se toho, pokud budete mít tělísko- jakéhokoliv typu- nenuťte přítele, aby se chránil a užívejte si sexu bez zábran a ochrany

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: