Spolehlivost těhotenského testu

Je mi 17 let. HA neberu a menstruaci mam nepravidelnou. Tenhle mesic jsem mela týdenní zpoždění a když už se ms dostavila, byla krátká a slabá. Pohlavní styk jsem měla vždy s ochranou, ale jednou jsem měla přerušovaný pohlavní styk, kdy se partner neudělal do mě. Raději jsem si udělala těhotenský test, který vysel negativně. (Mama test 10) Muzu mit tedy jistotu, ze těhotná nejsem ? Dekuji předem za odpověd.

Odpověď odborníka:

Kláro, po jaké době od styku jste si dělala test? Doporučuje se 14 dní po ovulaci (v den kdy je očekávána další menses). Jinak i podle toho, co píšete, je možnost gravidity nízká. Při dodržení pravidel testování z moče můžete těhotenskému testu věřit. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x