Spolehlivost těhotenského testu

Dobrý den, pravidelně užívám antikoncepci Minerva, avšak dostala jsem od lékaře Nolicin na zánět moč. měchýře, tyto chemoterapeutika by neměli mít na antikoncepci vliv, pro jistotu jsem si udělala těhotenský test na kterém psali, že se možné otěhotnění pozná již od 7 dne od početí. Já jsem si ho udělala 12 den po. Myslíte, že mohu být klidná a nebo test později zopakovat? Děkuji za odpověď. Hezký den

Odpověď odborníka:

dobrý den, buďte klidná:) pro větší klid můžete test zopakovat a bude negativní:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x