Spolknutí střípku

Dobrý den pane doktore, dnes, při velikonočním úklidu se mi stala násl. věc. Nandavala jsem skleněnou tabuli do sekretáře, sklo se rozbilo a nejen, že jsem si pořezala ruku, ale v ústech jsem ucítila skřípání. Je nějaké nebezpečí, v případě, že bych spolkla kousek skla? Jaké potíže by v krajním případě mohly nastat a jak by se projevily? Děkuji za odpověď. Míša K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud máte podezření na spolknutí skla existuje nebezpečí ,že vám může poranit trávicí trubici. Doporučuji vyšetřneí chirurgem - některé sklo je kontrastní a je vidět na rtg některé může být vidět ultrazvukem.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: