Spondylolýza

Mám sponylolýzu a spondylolistu L5 se skluzem asi 30% je nutná operace?problém s páteří mam už asi 6 let v poslední době mam mravenčení na nohách a v rukách na malíčkách.děkuji.

Odpověď odborníka:

Takto těžko říci, musela bych vidět Váš celý neurologický nález, abych se mohla vyjádřit. Nicméně úplně nejlépe se k celé problematice vyjádří neurochirurg.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: