Spontání potrat

Dobrý den paní doktorko, omlouvám se, že Vás ještě obtěžuji, ale ráda bych se zeptala ještě na jednu věc. Psala jsem Vám dotaz ohledně spontánního potratu v 6. týdnu a následného možného otěhotnění. Moje lékařka mi doporučila nechat proběhnout jednu MS a pak se dál snažit. Musím nechat proběhnout i jednu ovulaci, nebo se můžeme hned po první MS snažit o miminko. Předem se omlouvám za můj dotaz, ale nemám v tom úplně tak jasno. Děkuji za informaci Lenka

Odpověď odborníka:

dobrý den, první menstruace přijde po výkonu cca za 4 týdny, pak bych nechala proběhnout ještě jednu, aby se opravdu dobře zregenerovala sliznice dělohy.tj doporučuji 2 menstruace a 1 ovulaci:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: