Spontánní pneumothorax

Před šesti lety jsem prodělal spontánní pneumotorax. Léčba probíhala pomocí drénu a vstříknutí jakéhosi lepidla do hrudníku. Zajímalo by mě, jestli nemůže mít na poškozenou plíci negativní vliv každodenní sprchování studenou vodou. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Sprchování studenou vodou nemá negativní vliv na váš zdravotní stav po pneumothoraxu. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: