Spontánní regrese zánětu

Před nedávnem mě začalo bolet a mírně hnisat v uchu a protože jsem už před nějakou dobou měl zánět sluchovodu říkal jsem se jestli se mi to nevrátilo. Bohužel jsem příští 4 týdny nebyl v civilizaci a neměl jsem řádný přistup k doktorovi, nic jsem s tím nedělal. Když jsem se vrátil a chtěl jsem k ušnímu doktorovi jít, ucho mě už bolet a hnisat přestalo. Je možné že se zánět časem sám "vyléčil" nebo to naopak může být příznak něčeho horšího?

Odpověď odborníka:

Hezký den Radku, nemyslím si, že to, že Vám potíže samy ustoupily je příznakem zhoršení stavu, spíše se zánět sám zahojil, resp. vaše tělo si sním poradilo, to je jistě možné. Pro jistotu nyní ale zajděte za Vašim ORL lékařem. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x