Sport?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dá provozovat bojový sport(box) s tukovými bulkami na obou rukách nebolí a jsou malé .Jestli se nemůže stát že se zvětší nebo něco podobného? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý večer, jedná se o lipomatosu a můžete klidně bojový sport provozovat, není mi známo , že by jakýmkoliv sportem docházelo k zvětšování lipomů. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: