Sport po artroskopii

Je mi 14 let a přetrhl jsem si křížový vaz pan doktor který mě artroskopii prováděl řekl mi ze po posílení stehenního svalu budu moc hrát fotbal i bez ortézy, já totiž hodně sportuji a hlavně fotbal. Já už hraji fotbal dlouho i s přetrženým vazem a mozu opravdu říct ze mi to nic nedělá dělám všechno naplno a nemám s tím sebemenší problém je to úplně stejné jak to druhé zdravé, pro mě je 100% stabilní, tak bych se chtěl zeptat jestli možu furt hrát fotbal i bez ortézy. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jane, určitě ano, tedy nedoporučuji ihned po artroskopii, ale po rehabilitaci a posílení svalů můžete ortézu odložit. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: