Sport při užívání azitromycinu mylan

Dobry den, lekar mi predepsal na problemy s akne antibiotika Azitromycin Mylan 500 mg. Lek se uziva 3 dny (1 tableta denne) a pote jeste nejakou dobu ucinkuje v tele. Chci se zeptat, je mozne behem zminenych 3 dni uzivani leku sportovat (napr. na hodinku do posilovny) a jak je to potom, kdy lek jeste ucinkuje v tele? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud je podáváno antibiotikum kvůli akne, můžete při něm sportovat

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: