Sportovní aerobik po plastice křížového vazu

Dobrý den, je mi 17 let a jsem po zašití meniskusu a plastice křížového vazu. Obojí v pravém koleni. A chtěla bych se vrátit ke sportovnímu aerobiku na vrcholové úrovni. Myslíte jestli mi to koleno vydrží?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud jste měla v pořádku chrupavky ,mělo by koleno vydržet bez problémů

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Draslík
Články: Draslík
Draslík patří mezi důležité...
Brusinky, česnek a petržel: síla, která zkrotí infekci močových cest
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ateroskleróza - když kornatí cévy
Články: Ateroskleróza - když kornatí cévy
Ateroskleróza neboli po...
Závislost na opiátech
Články: Závislost na opiátech
Drogy ze skupiny opiátů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x