Spožděná ms

Dobrý den, s přítelem sme se spolu mazlili,on vyvrcholil a měla jsem to pak na břichu a stehnách. Je to přesně 7 týdnů,kdy jsem to měla dostat.Je možné že bych byla těhotná? Děkuju za odpověd :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste nesouložili, ale jenom se mazlili,je pravděpodobnost těotenství malá. Přesto bych doporučovala udělat si těhotenský test, který je dostupný v každé lékárně.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: