Sprej atb a lichořeřišnice

Mohu k antibiotickému spreji Bioparox užívat alkoholový(43%) roztok z Lichořeřišnice? Bere se 15 kapek 3krát denně... Mám problémy s jednu dutinou a tím pádem bolestí hlavy a lichořeřišnice je prý na nosní dutiny výborná, ale raději se ptám, aby se to nějak netřískalo. Případně pokud bolest neustoupí je možné požadovat vyšteřní CT u mé doktorky ORL, když mi to sami nenabídnou? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Uvedené léky kombinovat můžete. Zda je vhodné a nutné CT vyšetření musí posoudit Váš ošetřující lékař, klidně se na to zeptejte, je ale nerozumné to vyžadovat, pokud Vám lékař řekne, že je to Ve Vašem případě nyní nepřínosné... Přeji brzké uzdravení!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: