Špunt v uchu a tříprocentní peroxid vodíku

Dobrý den, Mojí mámě se udělal v uchu špunt. Ale v tomto uchu má prasklý bubínek,(má ho prasklý už 3-4 měsíce) a je to velká díra, takže není zahojená. Lékaři jí řekli, ať si do toho ucha kape dvě kapky 3 procentního peroxidu vodíku, řekla jim, že má prasklý bubínek, že tam má díru, a oni řekli, že by to neměl být problém. Po kápnutí dvou kapek do ucha peroxidu vodíku,jí to ucho začlo píchat a tak strašně bolet ještě hodinu potom.(bylo to včera - 1.7.) Popisovala mi,že to byla hrozně velká bolest.Už jsem jí chtěla volat záchranku. Je normální,že to takhle bolí? Má si tam znovu kápnout peroxid nebo radši ne? Děkuji za odpověd\'

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Marie, pokud se obtíže objevily i přes dodržení doporučeného postupu ošetření, měl by nález v uchu znovu posoudit ORL lékař. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: