Sraženina v těhotenství

Dobrý večer,jsem v 9.týdnu a dnes mi můj lékař objevil sraženinu.Doporučil mi klid a odpočívat.Chtěla bych se zeptat zda je to pro dítě nebezpečné,nybrž i pro mě? Můžu potratit?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud by přímo hrozil potrat nebo jste byla v přímém ohrožení Vy, lékař by Vás zcela jistě odeslal do nemocnice k hospitalizaci. Pokud je pouze přítomna krevní sraženina (pozn.předpokládám, že na placentě, jinak by byla situace jiná) a jinak je vše v pořádku, bezprostřední nebezpečí nehrozí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: