Srážlivost krve, vliv léků na sexuální život

Vzhledem k vyšetření na kolonoskopii 18.10.2011 jsem vysadil Warfarin, který jsem užíval asi 5 let po náhlé příhodě trombozy v levém oku. Po provedené kolonoskopii mi můj obvodní lékař po dohodě změnil medikaci na Godasal 100 1xdenně. Dělají se mi krvavé podlitiny a modřiny. Dále mám pocit, že tato léčba /ředění krve/ a současně léčba Hypertenze má velmi negativní vliv na můj sexuální život. Je možné úplně vysadit léky na ředění krve a je možné použití nějakých prostředků na posílení erekce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tuto otázku prosím konzultujte přímo s ošetřujícím lékařem, který přesně zná Váš zdravotní stav. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: