Srdce

Dobrý den.22,10,2015 jsem byla na ECHO a Chtěla jsem se zeptat,co pro mé srdce znamená -drobný hyperechigenní útv na šlašince papil.svalu pro zadní cíp Mi chlopně,velikosti cca10mm ,nepohyblivý. drobný myxom.Jaká je prognoza a další léčba.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že se nález bude pravidelně kontrolovat a měřit velikost. Tento útvar tam bude několik let, nyní se na něj přišlo. Určitě bych se tím neznepokojoval.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: