Srdce

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, po narozeni jsem prodělal operaci srdce defekt komorového a siňového septa a mam o něco rozšířený kořen srdce, přibližně před 5 lety cca jsem měl náznak marfanova syndromu ale po genetickych testech se nepotvrdil, tak bych se chtel zeptat jestli můžu nebo by jste mi nedoporučoval normálně posilovat, sportovat posilovaní mě baví. Děkuju předem za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, posilovat můžete, ale všeho s mírou. Hlavně nezvedat velké zátěže a nepřepínat se.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: