Srdce

Pacient se léčí a vysoký tlak a srdeční arytmii.Po několik dní měl však tlak pod 100 a tep kolem 100.Přes tuto skutečnost mu však byl stále podáván lék na vysoký krevní tlak.Je to v pořádku,když mu tlak stále klesal?Připadá mi to poněkud zmatené. Děkuji za Váš názor.

Odpověď odborníka:

Pokud je systolický tlak 100 a méně je dobré zredukovat event vysadit dávku léků na TK

MUDr. Eva Stříteská
MUDr. Eva Stříteská

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní a gastroenterologické ordinace, Praha 10

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: