Srdce

Dobrý den,na vyšetření Echa mi bylo zjištěno diastolicky porucha relaxace, bez chlopenni vady vyjma mírné reg aortalni do 2/4 dilatace aorty,lehce nadhranicni velikost síni.Ale už se se mnou nikdo nebavil dal,prosím,je mi porad špatně, mam bušení srdce,které mě i budí, mam brát neurol, ale nechci být na něm závislá,mam to řešit dále nebo je to jen můj vnitřní pocit?Chtěla bych cvičit,ale jsem stále unavená. Prosím poradíte?Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den Váš stav i nález na echu jistě vyžaduje podrobnější vyšetření internistou nebo kardiologem, nejenom léčbu Neurolem. Zle realizovat i v naší ambulanci S pozdravem

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: