Srdce

Dobrý den, dcera trpí L-G-L, syndrom krátkého PR intervalu bez záchvatů tachykardie.Chodíme pravidelně na kontroly, je bez omezení,zátěže jsou bez problémů, je bez léků.Dělá moderní gymnastiku, lékař tvrdí, že sportovat může, že toto onemocnění se projevuje když je pacient v klidu.Dcera žádné záchvaty nemá, vše má v pořádku, jen přístroj Holter někdy zaznamená při spánku menší nepravidelnost.Při poslední prohlídce srdce zas bylo vše v pořádku, žádná nepravidelnost. Prý relativně zdravé srdce, že se to v dospívání může stratit. Má lékař pravdu, může sportovat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, u tohoto onemocnění by oparvdu se sportem neměl být problém. Přesto se ale srdce nedoporučuje příliš přetěžovat například dlouhým během atd. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: